За нас

„КРИСТАЛ ХОЛИДЕЙЗ“  ЕООД се занимава с предлагане на самолетни и автобусни екскурзии в страната и чужбина. Предлаганите програми са разнообразни и включват различни градове и държави. 

"КРИСТАЛ ХОЛИДЕЙЗ" ЕООД организира и индивидуални екскурзии съобразени  с изискванията и желанията и на най- взискателните ни клиенти. Пакетите които предлагаме на индивидуалните си клиенти могат да включват – хотелско настаняване, екскурзоводско обслужване, самолетни билети и различни видове резервации за музей и различни мероприятия.

„КРИСТАЛ ХОЛИДЕЙЗ“ ЕООД предлага и на своите клиенти и разнообразни круизни пътувания в Средиземно море, Тихия и Индийския океан.

Нашата агенция е специализирана и в провеждането на симпозиуми, конгреси,  семинари и пътувания, с цел обучение както в страната, така и в чужбина.

За нас е удоволствие да работим за своите клиенти, и връзката с тях винаги е от първостепенно значение. Това ни помага да подобряваме постоянно  качеството на предлаганите услуги,  които да отговарят на желанията на нашите туристи.

Ако желаете да осъществите незабравимо пътуване, изпълнено с положителни емоции и приятни изненади, свържете се с нас!